Verkoop

De verkoop start in september of eerder indien mogelijk. De oplossingen zoals genoemd op deze pagina zijn al beperkt leverbaar. Meer weten? Stuur uw vraag naar: vraag@apbat.nl.

Het verkoopproces

Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan met behulp van de bestellijst. Indien er componenten op de lijst onverhoopt niet voorradig zijn zullen die in de offerte wel benoemd worden, maar niet meegenomen in de prijsberekening. Omdat er regelmatig besteld wordt zal er een indicatie worden gegeven wanneer de onderdelen weer beschikbaar zullen zijn.

Heb je onderdelen nodig die niet op de bestellijst voorkomen, noem die dan wel in je aanvraag, dan zal worden onderzocht of deze met de reguliere voorraad bestellingen meegenomen kunnen worden.

Na uw akkoord van de offerte ontvangt u een factuur.

Voor zendingen per post; na betaling van de factuur worden de componenten en/of oplossingen verstuurd. Uiteraard ontvangt u de track & trace code.

Voor leveringen binnen Gouda of bij ophalen in Gouda dient u vooraf te betalen of met behulp van een Tikkie. In verband met het Corona virus is contant betalen niet mogelijk.Losse componenten

Per stuk:       LM317T (TO220)

per 5 stuks:   weerstanden 1/8W, 1/4W, smd

per stuk:       3mm en 5mm led's

per 5 stuks:   smd leds

Dit zijn voorbeelden, aan de website wordt nog gewerkt.