APB Advies en Techniek
Hét adres voor elektronica componenten en oplossingen voor kleine projecten!

Verkoop

De verkoop start in oktober. De oplossingen met prijsinformatie zijn al beperkt leverbaar. Meer weten? Stuur uw vraag naar: vraag@apbat.nl.


Het verkoopproces

Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan met behulp van de bestellijst (volgt binnenkort). Indien er componenten op de lijst onverhoopt niet voorradig zijn, zullen die in de offerte wel benoemd worden, maar niet meegenomen in de prijsberekening. Omdat er regelmatig voorraad besteld wordt zal er een indicatie worden gegeven wanneer de onderdelen beschikbaar zullen zijn.

Heeft u elektronica onderdelen nodig die niet op de bestellijst voorkomen, noem die dan apart in uw aanvraag, dan zal worden onderzocht of deze leverbaar zijn en (uiteraard na offerte en akkoord van uw kant) met een reguliere bestelling meegenomen kunenn worden.

N.B. De elektronica componenten worden bij een reguliere groothandel in het buitenland besteld, dus niet van Chinese webwinkels zoals Aliexpress, Banggood en dergelijke. Er is geen sprake van "dropshipping"!

Na akkoord van de offerte ontvangt u een digitale factuur.

Voor zendingen per post; na betaling van de factuur worden de componenten en/of oplossingen verstuurd. Uiteraard ontvangt u de track & trace code.

Voor leveringen binnen Gouda of bij ophalen in Gouda dient u vooraf te betalen per bankoverschrijving of met behulp van een Tikkie. In verband met het Corona virus is contant betalen niet mogelijk.