Uitgelicht: voedingen en interface kaarten.  De gehele website is nog "in bewerking" en daarom aan wijzigingen onderhevig.

Nog maar één relais over om bijvoorbeeld een deur of verlichting aan te zetten, maar u heeft er twee of meer nodig? Uitbreiden betekent of een zeer dure uitbreiding of vervanging van het intercom of domotica systeem? Slim of minder slim zaken aan of uit willen zetten? Dat kan voordeliger met  I/O en cpu interfaces van APB Advies en Techniek. Meer weten? Kijkt u hier eens voor de vele mogelijkheden.

Op zoek naar een hoogrendement gelijkstroom voeding op een printplaat van 5V, 12V of een andere spanning?  Dan bent u ook hier aan het goede adres. Een korte uitleg over de voedingen treft u hier aan.

Bij het ontwerpen van de oplossingen is ook rekening gehouden met installeren, dat kan namelijk makkelijk en snel. Bekijk eens de Informatie over de nieuwe flexibele oplossingen.

Projecten

Als klant bent u vast dol op meerwerk en extra werk en bent u pas echt tevreden als het project later wordt opgeleverd dan gepland zonder aan alle wensen en eisen te voldoen! Wel op tijd en volgens uw wensen, lees dan verder op de pagina projecten .

Delen via sociale media