Uitgelicht: verlichting, één extra graag!

U wilt een kleine uitbreding van de verlichting of nieuwe meer energiezuinige verlichting met een iets hogere inschakelstroom, maar dat kan niet want dan tript de zekering automaat. Herkenbaar? Of het kan bijna in de agenda worden gezet; na een jaar gaan de relais van de verlichting weer brommen, tijd om die al weer te vervangen. Meestal bestaat de aangeboden oplossing uit het splitsen van de verlichtingsgroep(en). Dat betekent behalve elektrakabel (met toebehoren) uitbreiding of zelfs vervanging van de eindverdeler.

Als het "meezit" moet de kabel van de eindverdeler naar de hoofdverdeler ook vervangen worden. De hoofdprijs komt in zicht als er ook consequenties voor de hoofdverdeler zijn. Kortom een interessant project! Maar u wil gewoon snel één extra lichtpunt, en géén interessant project ....

Dan is de oplossing van APB Advies en Techniek iets voor u; dan kan u met 10 tot 20 tellen tot duizenden Euro's besparen! Onzin? Geen onzin met de TimeDelay1 oplossing. De kosten vergelijking tussen een elektra groep splitsen en de kosten van de TimeDelay1 oplossing kan u zelf maken. Op de documentatie pagina vind u informatie en handvatten voor uw vergelijking. Meer informatie over verlichting, inschakelstroom, normale levensduur van relais en de TimeDelay1 treft u op deze pagina aan.

Flexibele I/O

Informatie over de nieuwe flexibel te gebuiken I/O oplossingen van APB Advies en Techniek treft u op de oplossingen pagina aan.

Projecten

Als klant bent u vast dol op meerwerk en uitloop van projecten! Zo niet, lees dan meer informatie over projecten, het kan in veel gevallen namelijk wel zonder meerwerk of uitloop!

Delen via sociale media